Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Június 10-én nyitja meg kapuit az adai strandfürdő

2022.06.06
18:26
Forrás
Pannon RTV
A jegyárakról és jegytípusokról, valamint a nyitvatartási időről a vendégek az Adica internetes oldalán, a www.adica.rs-en találnak bővebb tájékoztatót.

Juhász Tibor, az Adica Üdültetési Közvállalat igazgatója: „A strandfürdő területe közel 5 hektár, 3 medence található, az olimpiai méretű medence, egy nyugdíjas medence, vagyis csúszdás medence és a gyerekek medencéje. Emellett természetesen 3 vendéglő is várja a vendégeket, ahol napi menüt, vagy akár lángost vagy egyebeket lehet vásárolni. Illetve meg kell, hogy említsem, ahogyan az iskolának vége lesz, június végétől, július elejétől indítjuk a már hagyományos úszóiskolát is.”

Ada
Adica
strandfürdő
Juhász Tibor

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.