Ugrás a tartalomra
babaruha
Pixabay

Június végéig igényelhető vissza a Baba ÁFA

2018-01-13
10:40
2018-01-13
18:04
Forrás
subotica.com
Június 30-ig lehet visszaigényelni a babaholmi és babaételek után járó adót Szerbiában - tájékoztatnak az illetékesek.

A következő igénylési időszak február elsejétől 15-ig tart. A szülőknek azokat a számlákat kell gyűjteniük, amelyeket gyermekételek vagy gyermekfelszerelések vásárlásának alkalmával kaptak. Az illetékes szervek 30 napos időtartam alatt bírálják el a visszatérített pénz összegét, valamint azt, hogy helytálló-e az igénylésre vonatkozó kérvény. A maximális visszaigényelhető összeg 75 ezer dinár, ez a gyermek egy éves korában 43 ezer, míg kétéves korában 32 ezer dinár.

Baba ÁFA

Most

08:12, Frissítve: 09:23

A Biológia Éjszakája

A nyílt nap fő témája az érdekes tudományok megismertetése, a természet szépségének bemutatása és a környezetvédelem fontossága volt.
22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.