Ugrás a tartalomra
babaruha
Pixabay

Június végéig igényelhető vissza a Baba ÁFA

2018-01-13
10:40
2018-01-13
18:04
Forrás
subotica.com
Június 30-ig lehet visszaigényelni a babaholmi és babaételek után járó adót Szerbiában - tájékoztatnak az illetékesek.

A következő igénylési időszak február elsejétől 15-ig tart. A szülőknek azokat a számlákat kell gyűjteniük, amelyeket gyermekételek vagy gyermekfelszerelések vásárlásának alkalmával kaptak. Az illetékes szervek 30 napos időtartam alatt bírálják el a visszatérített pénz összegét, valamint azt, hogy helytálló-e az igénylésre vonatkozó kérvény. A maximális visszaigényelhető összeg 75 ezer dinár, ez a gyermek egy éves korában 43 ezer, míg kétéves korában 32 ezer dinár.

Baba ÁFA

Most

18:24, Frissítve: 18:31

Mindent a Batyuba!

Július utolsó hetében tartják Zentagunarason a legnagyobb délvidéki népművészeti tábort, a Batyu tábort. A programra idén is majd’ háromszáz fiatalt várnak.
15:22, Frissítve: 17:00

A Lány című film nyerte az Arany torony-díjat

Lukas Dhont belga rendező Lány című filmje érdemelte ki az Arany torony-díjat az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján. A filmkedvelők a tegnapi záróceremónia után még két alkotást nézhettek meg.
13:35, Frissítve: 15:32

Strandolás a Tisza-parton

A nyári melegben aligha találunk jobb kikapcsolódást, mint a strandolást. A magyarkanizsai Tisza-parton minden lehetőség adott, hogy kihasználjuk ezt.

Népszerű

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.