Ugrás a tartalomra
Pixabay/HeungSoon

Júniusban érkezik a vitamincsomag a nyugdíjasoknak

2021.03.31
12:06
2021.03.31
12:13
Forrás
Magyar Szó, Blic
Legkésőbb június 10-ig megérkeznek a vitamincsomagok a szerbiai nyugdíjasokhoz - jelentette be a szerb elnök.

Vitamincsomagot kapnak a nyugdíjasok júniusban Szerbiában, a figyelmesség jeleként - jelentette be - Aleksandar Vučić szerb államfő. A csomagban C- és D-vitamin, valamint cink lesz, ezek mindegyike rendkívül fontos az ellenálló-képesség növeléséhez. Vučić a Happy TV-nek nyilatkozva elmondta, a csomagokat június 5-e és 10-e között osztják szét, és két hónapra lesznek elegendőek.

vitamin
csomag
vitamincsomag
nyugdíjas
C-vitamin
D-vitamin
cink

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.