Ugrás a tartalomra
Pixabay

Karácsonyi szentmisék időpontjai Újvidéken

2020.12.24
15:50
Forrás
Közlemény
December 24-én, szenteste a Ferences templomban a magyar nyelvű mise 17 órakor, a horvát 18 órakor kezdődik.

A Mária neve templomban magyarul 22 órakor, horvátul 24 órakor, valamint a Szent Erzsébet-templomban magyarul 24 órakor mutatják be az istentiszteletet.

December 25-én, karácsony napján a magyar szentmise a Mária neve templomban 8, a horvát 10 órakor lesz. A Szent Erzsébet-templomban a 10 órakor kezdődő magyar szentmisére várják a hívőket. A Ferences templomban 8 óra 30 perckor horvát, 10 óra 15 perckor magyar nyelvű szentmisét hallhatnak a hívők. A Szent Rókus-templomban csak karácsony napján lesz ünnepi mise, magyar nyelven.

December 26-án, karácsony másnapján a Mária neve templomban 8 órakor magyar, 10 órakor horvát misét celebrálnak. A magyar nyelvű mise a Szent Erzsébet-templomban 10 órakor kezdődik. A Ferences templomban 17 órakor a magyar, 18 órakor pedig a horvát szentmisére várják az érdeklődőket. (Magyar Szó)

szentmise
karácsony

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.