Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Karanténpánik - Mennyire tartunk egy újabb lezárástól?

2020.11.20
22:30
2020.11.21
09:38
Forrás
Pannon RTV
Szerbiában folyamatosan növekszik a napi új fertőzöttek száma. Az első hullám idején, tavasszal kijárási korlátozásokat is bevezettek. Mennyire tartanak az emberek egy esetleges újabb lezárástól?

Sorban állás a bolt, a bank és a posta előtt. Kesztyű-, maszkviselés, felület- és kézfertőtlenítés. Kijárási korlátozás a húsvét és a majális alatt. Nem találkozhatunk külföldön élő családtagjainkkal és ismerőseinkkel. Bele tanultunk az online iskolarendszerbe. Ez csak néhány példa a tavasszal hozott járványügyi intézkedésekből. Diákok, óvodások, nyugdíjasok és dolgozó emberek érezték meg leginkább a korlátozások hatását. Szerbiában folyamatosan növekszik a napi új fertőzöttek száma. Lássuk, hogy mennyire félünk, egy újabb esetleges lezárástól.

lezárás
kijárási korlátozás
fertőzött
fertőtlenítés
intézkedés

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:02, Frissítve: 17:30

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.