Ugrás a tartalomra
Tanjug/Nikola Anđić

Kedden kezdődhet az újságírók oltása

2021-01-16
15:16
2021-01-16
15:30
Forrás
Szerbiai RTV
Keddtől kezdődhet az újságírók és más médiamunkások koronavírus elleni oltása Szerbiában - tudta meg a Szerbiai Újságírók Egyesülete.

Ők kezdeményezték azt, hogy az újságírók is kerüljenek be a veszélyeztetett csoportok közé és esetükben is kezdődjön meg az immunizáció, ugyanis munkájuk során nagyban ki vannak téve a fertőzés veszélyének. A szerkesztőségek elektronikus úton jelenthetik be a dolgozókat a vakcinára a szerb kormány sajtóosztályának e-mail címére, hétfő 12 óráig. A Szerbiai Újságírók Egyesülete arra kéri a szerkesztőségeket, hogy bővebb információért e-mail címükre, a press@uns.org.rs címre írjanak.

újságíró
média
munkatárs
oltás
védőoltás
Szerbia

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.