Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Keddtől már csak az időpontra érkezőket fogadják

2021-01-26
07:00
2021-01-26
08:33
Forrás
Pannon RTV
Holnaptól csak az veheti fel a koronavírus elleni vakcinát, akinek időpontja van. A vakcinnációra továbbra is elektronikus úton vagy telefonon jelentkezhetnek azok, akik szeretnék beoltatni magukat.

Aki regisztrál, e-mailben és sms-ben kap időpontot. Azok, akik szeretnék felvenni a vakcinát, továbbra is az e-Uprava oldalán, vagy a 0800 222 334-es telefonszámon jelentkezhetnek. Utóbbi a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között hívható.

koronavírus
koronavírus-járvány
védőoltás

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.