Ugrás a tartalomra
TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Kedvezménykártya a koronavírus ellen harcolóknak

2020-12-03
19:16
2020-12-03
20:52
Forrás
Szerbiai RTV
Kedvezménykártyával segíti a szerb állam azokat a személyeket, akik részt vesznek a koronavírus-járvány elleni küzdelemben - egyebek mellett erről is döntött ma a szerb kormány.

A Mi hőseink nevet viselő program célja, hogy megkönnyítse azoknak a dolgozóknak és önkénteseknek az életét, akik a Covid-19 rendszer részeként teljesítenek szolgálatot. 

A kártya tulajdonosai különféle kedvezményeket kaphatnak majd vásárlás során bizonyos vállalkozóknál, illetve kedvezményes szolgáltatásokhoz is hozzájuthatnak a partnercégeknél. A kártya addig lesz érvényes, amíg a járványhelyzet tart az országban. 

A szerb kormány felszólította az érdekelt vállalkozókat, hogy jelentkezzenek az akcióra és lehetőségeiktől függően vegyenek részt az egészségügyben tevékenykedők támogatásában. 

koronavírus
kedvezménykártya
Szerbia
egészségügy

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:46, Frissítve: 20:57

Tömeges oltás Szerbiában

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.