Ugrás a tartalomra
Széchenyi István Á.I., iskolanap
Pannon RTV

Képkiállítással ünnepel a Széchenyi iskola

2017-11-09
15:01
2017-11-09
20:13
Forrás
Pannon RTV
Képkiállítást szervez a szabadkai Széchenyi István Általános Iskola az intézmény napja alkalmából.

Az oktatási intézmény idén ünnepli 161. születésnapját. Ez alkalomból a legeredményesebb tanulóké lesz a főszerep. A iskola mind a négy épületében a diákok rövid életrajzából és arcképeiből készül tárlat, amelyet a tanulók, a tanárok és a szülők is megtekinthetnek a jövő héttől egészen az iskolaév végéig. Az intézmény 150 ilyen tanulóval büszkélkedhet.     

Weiss Vesna, igazgató, Széchenyi István Á.I., Szabadka: „Idén úgy döntöttünk, hogy a fő hangsúlyt a jó diákokra fektetjük. Olyan kiemelkedő képességű tanulóinkra, akik különféle versenyeken vettek részt, eredményeikkel nevezetesebbé tették az iskolánkat. Azokra a tanulókra is hangsúlyt fektettünk, akik tanulmányi eredményeikkel, példás magaviseletükkel ápolják az igazi értékeket, illetve azokat az otthonról hozott értékeket itt, az iskolában továbbfejlesztik.”

Széchenyi István Általános Iskola
iskolanap
képkiállítás

Most

15:41, Frissítve: 16:51

Újabb 704 okostábla a vajdasági iskoláknak

Lezárult a tartományi kormány okostáblát minden iskolába elnevezésű pályázata. Vajdaság-szerte 704 új okostáblát juttattak el az oktatási intézményekbe. Használatukat a báni palotában mutatták be.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.