Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Kérik az online oktatás bevezetését az alsósoknak is

2020-11-26
13:10
2020-11-26
18:49
Forrás
Közlemény
Arra kérte a szülőket a Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója, hogy támogassák az elsőtől negyedik osztályos általános iskolások online tanrendre való átállását.

Közleményükben azt írják, a kedvezőtlen járványügyi helyzet, valamint a fertőzött tanárok nagy száma miatt nagy nyomás nehezedik az iskolák igazgatóira, akik így rendkívül nehezen tudják megszervezni az oktatást. A szerbiai válságstáb tegnapi ülésén azt javasolták, hogy a középiskolások és az öttől nyolcadik osztályos általános iskolások térjenek át online oktatásra, az alsós diákok pedig továbbra is járjanak iskolába. A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója közleményében azt a kérdést teszi fel, vajon miért felejtették ki, vagy hagyták ki a pedagógusokat a javaslatok kidolgozásánál.

távoktatás
online
alsósok
alsós
koronavírus
koronavírus-járvány

Most

16:26, Frissítve: 19:52

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.