Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Készüljön fel a hosszú sorokra!

2018-04-30
12:32
Forrás
Pannon RTV
A szerb-magyar határátkelőkön újra megnő a forgalom.

Fokozott forgalomra kell számítaniuk a közlekedésben résztvevőknek az elkövetkező napokban - tájékoztatnak az illetékesek. Amellett, hogy a közutakon dugók, torlódások alakulnak ki, a határátkelőkön akár több órás várakozás is várható. A szerb-horvát és a szerb-magyar átlépőknél is veszteglésre lehet számítani. Ezúttal Magyarországról Szerbia felé, és ellenkező irányban is óráról órára változhat a helyzet. Az illetékesek azt javasolják, hogy aki csak teheti, válassza a kisebb, időszakosan nyitva tartó átlépőket, mint amilyen a Királyhalom-Ásotthalom, a Gyála-Tiszasziget vagy a Bajmok-Bácsalmás határátkelő.

határ
határátkelők
majális

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.