Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Két és fél ezer újvidéki családon segít a Vöröskereszt

2020-12-04
16:40
2020-12-04
16:47
Forrás
Közlemény
Újvidéken 2.500 szociálisan hátrányos helyzetű család számára 1.200 élelmiszercsomagot, 1.200 higiéniai csomagot és 600 köbméter tűzifát szerzett be a Vöröskereszt.
Pannon RTV

Erre a célra Újvidék város az idén 7,6 millió dinár értékben biztosított eszközöket. A segélycsomagokat hagyományosan december elején osztják ki, és ebben jelentős szerepet vállalnak a Vöröskereszt önkéntesei.

Vöröskereszt
Újvidék
segély

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.