Ugrás a tartalomra
Facebook

Két éve hunyt el Bödő Róbert, alias DJ Noyz

2021.09.26
13:20
2021.09.27
07:16
Forrás
Pannon RTV
Két éve, 2019. szeptember 26-án távozott az élők sorából kollégánk, Bödő Róbert, a Pannon Rádió műsorvezetője, népszerű lemezlovas. A Hangár című kívánságműsor házigazdája 39 évesen távozott, tragikus hirtelenséggel.

Vajdaságban DJ Noyz néven szórakoztatta a gyakran több ezres közönségét. Közismert lemezlovas volt, aki Szerbia és Magyarország számos klubjában és szórakozóhelyén fellépett. Az oromhegyesi Atlantis Gardenben 2006 óta zenélt rezidensként. A klub szeptember 24-én egy emlékbulit szervezett DJ Noyz, azaz Bödő Róbert tiszteletére, amelyen külföldi és szerbiai kollégái is felléptek.

A Pannon Rádióban a 20 órás hírek után zenei válogatást sugárzunk, amellyel ugyancsak elhunyt kollégánkra emlékezünk.

Bödő Róbert
DJ Noyz

Most

14:25, Frissítve: 15:20

Csak a covid-betegeket fogadják a zöldkeresztben

Bezárt a szabadkai tüdőgondozó úgynevezett zöld része, a teljes épület a koronavírusos betegek kivizsgálására állt át. A döntést a rájuk nehezedő óriási nyomás indokolja, mint mondják, a személyzet már teherbírásának a határán van.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.