Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Két új pályázatot hirdetett Magyarkanizsa önkormányzata

2021.03.23
12:14
2021.03.23
17:26
Forrás
Pannon RTV
Eszközbeszerzésre, korszerűsítésre, műhelymunkákra igényelhető anyagi támogatás.

Az egyik pályázat a civil szervezetekre, a másik pedig a művelődésre irányul.

A civil szervezetekre vonatkozó pályázat keretösszege 6,5 millió dinár, a benyújtási határidő pedig április másodika. Továbbá nyitva áll egy művelődési pályázat is, amelynek keretösszege 1,4 millió dinár, erre április 18-ig lehet jelentkezni.

A pályázatok teljes leírása Magyarkanizsa Község hivatalos honlapján tekinthető meg.

Pannon RTV

Vörös Túrú Anita, művelődéssel és civil szervezetekkel megbízott tanácstag, Magyarkanizsa: „Fontos kiemelni, hogy a pályázni szándékozók vegyék figyelembe a jelen járványügyi helyzetet és programjaikat, tevékenységeiket ennek tekintetében tervezzék. Inkább fenntartási költségre, kisebb eszközbeszerzésekre, humán erőforrásra, szakmai kerekasztalokra, illetve műhelymunkákra vagy hasonló jellegű tevékenység megvalósítására kérvényezzék a támogatást. Amennyiben a pandémiás időszak változik és engedélyezett lesz a rendezvények megtartása, önkormányzatunk a lehetőségekhez mérten támogatni fogja a megvalósítási költségeket.”

Magyarkanizsa
pályázat
támogatás
civil szervezetek
művelődés
Vörös Túrú Anita

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.