Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Kevesebb mint 300 új koronavírusos Szerbiában

2022.05.21
17:00
Forrás
Szerbiai RTV
Elhunyt újabb 3 személy a kór szövődményeinek következtében.

300 alá csökkent az egy nap alatt nyilvántartásba vett koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában. Kicsivel több mint 5 ezer elvégzett tesztből ezúttal 247 lett pozitív. Kórházi kezelésre 225 páciens szorul, 8-an lélegeztetőgépen vannak.

koronavírus
járvány

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.