Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Kezdődik az egyetemisták szervezett oltása

2021.03.21
20:01
2021.03.22
09:37
Forrás
Tanjug
Hétfőtől Szerbia egész területén oltási akciót szerveznek az egyetemistáknak a kollégiumokban - közölte az oktatási minisztérium.

Branko Ružić hangsúlyozta, fontos, hogy minél többen felvegyük a koronavírus elleni védőoltást. Az országnak pedig arra kell törekednie, hogy a vakcina mindenki számára könnyen elérhető legyen - emelte ki a tárcavezető. Ennek érdekében kezdik meg a hallgatók oltását a kollégiumokban.

egyetemista
tömeges
oltás
szervezett
oltópont
vakcina
kollégium

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.