Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Kezdődik a tanév a szerbiai felsőoktatási intézményekben

2020.10.01
10:44
Forrás
Pannon RTV
Az egyetemek és a főiskolák saját igényeikhez igazodva, kombinált módon szervezik meg a tanítást, egyaránt alkalmazva a klasszikus és az online oktatás eszközeit.

A minisztérium javaslatait mindenhol be kell tartani: a diákokat kisebb csoportokra kell osztani, rendszeresen kell fertőtleníteni és szellőztetni. A belépésnél megmérik a hallgatók testhőmérsékletét, a maszk viselése pedig mindenkinek kötelező a zárt térben való tartózkodás ideje alatt. Az oktatás gyakorlati részét szintén az előírásokhoz igazítják.

oktatás
felsőoktatás
intézmény
egyetem
főiskola
hallgató
diák

Most

16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 15:50

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.
13:26

Újabb delfintámadás Japánban

Újabb delfintámadás ért két fürdőzőt egy japán strandon, egyiküket kórházba kellett szállítani. Nem először történt ilyesmi, már legalább hat hasonló esetről tudnak.

Népszerű