Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Kezdődik a tanév a szerbiai felsőoktatási intézményekben

2020.10.01
10:44
Forrás
Pannon RTV
Az egyetemek és a főiskolák saját igényeikhez igazodva, kombinált módon szervezik meg a tanítást, egyaránt alkalmazva a klasszikus és az online oktatás eszközeit.

A minisztérium javaslatait mindenhol be kell tartani: a diákokat kisebb csoportokra kell osztani, rendszeresen kell fertőtleníteni és szellőztetni. A belépésnél megmérik a hallgatók testhőmérsékletét, a maszk viselése pedig mindenkinek kötelező a zárt térben való tartózkodás ideje alatt. Az oktatás gyakorlati részét szintén az előírásokhoz igazítják.

oktatás
felsőoktatás
intézmény
egyetem
főiskola
hallgató
diák

Most

12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.
10:21, Frissítve: 10:27

Felmelegszik az idő, de csapadékra is számítani kell

Az előrejelzések szerint esernyőre lesz szükségünk az előttünk álló héten, ugyanis borongós, esővel, záporral tarkított napokra számíthatunk. A reggelek azonban fagymentesek lesznek és csak helyenként erősödhet fel a szél.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!