Ugrás a tartalomra
Pixabay/ckstockphoto

Kilépett a covid-rendszerből a belgrádi Banjica Intézet

2021-01-17
08:29
2021-01-17
08:55
Forrás
Szerbiai RTV
Hétfőtől ismét fogadják a daganatos betegeket és műtenek is majd - jelentette ki az intézet igazgatója.

Kiemelte, már felvették a kapcsolatot a betegekkel és megvannak a műtétek időpontjai is. Hétfőn még nem dolgozhatnak a régi munkaütemben, ugyanis az utóbbi járványhullám folyamán az intézmény 150 egészségügyi dolgozója fertőződött meg - nyilatkozta a szerb közmédiának dr. Zoran Baščarević. Az igazgató ismertette, az intézetben az eddigi 16 aneszteziológus helyett most hat dolgozik, a több mint 30 sebészeti nővér közül pedig négyen munkaképesek.

covid-rendszer
Banjica

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.