Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Kisfiú az idei első újszülött Pancsován

2019-01-02
07:41
2019-01-02
16:54
Forrás
Pannon RTV
Uroš Bojković az idei első újszülött Pancsován. Január elsején, 45 perccel éjfél után jött a világra természetes úton. A baba egészséges, az újdonsült anyának a polgármester ajándékkal kedveskedett.

Uroš Bojković lett az idei első újszülött Pancsován. A dél-bánáti városban már hagyománynak számít, hogy a helyi polgármester ajándékkal lepi meg az elsőszülött édesanyát. Saša Pavlov jókívánságok kíséretében ajándékot adott át a kismamának. Andrea Bojković aranyékszert és virágot kapott első gyermeke születése alkalmából.

Saša Pavlov, polgármester, Pancsova: „Az a legszebb, amikor az új évben az első tevékenység egy ilyen feladat, ami azt jelenti, hogy az újévi ünnepek alatt nem volt nemkívánatos esemény az örömön és vidámságon kívül. Öröm és vidámság az a tény, hogy ma itt vagyunk a szülészeten, és nagyon gyorsan megszületett az év első babája. Ez a kis Uroš Bojković életerős kisfiú, és nemcsak ő, hanem amire mi január 2-án ideértünk, még nyolc baba született. Előnyben vannak a fiúk, hiszen először fiúk születtek.

A polgármester elmondása szerint a város kiemelt figyelmet fordít az újszülöttekre, valamint külön program keretén belül segítik a hármas ikrek családjait.

Pancsova
kisfiú
újszülött
baba

Most

23:20, Frissítve: 23:42

Remizett a Crvena zvezda idegenben

A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében a belgrádi Crvena zvezda Bernben a svájci Young Boys együttesével 1:1-es félidő után 2:2-es döntetlent játszott.

Népszerű