Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Kitartóan próbálnak Európába jutni az illegális bevándorlók

2022.10.31
08:23
Forrás
police.hu
A magyar rendőrök és katonák 1873 határsértővel szemben intézkedtek péntektől vasárnapig - áll a magyar Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatásában.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 587, szombaton 679, vasárnap 597 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök.

Emellett elfogtak tíz határsértőt az ország belsejében, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Az elmúlt héten Magyarország területén 4595 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza.

Embercsempészés miatt 45 gyanúsított ellen indult eljárás - közölték.

határ
migráns
Magyarország
rendőr

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.