Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kiterjeszthetik 24 órára a védettségi igazolások használatát

2021.11.26
09:05
2021.11.26
09:19
Forrás
Szerbiai RTV
A válságstáb a védettségi igazolványok 24 órás használatát kéri.

Ana Brnabić kormányfő kijelentette, hogy a járványhelyzet jelenleg sokkal jobb, mint az előző időszakban, majd hozzátette, hogy szerdán egyeztetett a válságstáb egészségügyi részének tagjaival. Elmondása szerint a válságstáb egészségügyi szakemberei a védettségi igazolványok 24 órás használatra való meghosszabbítását kérik zárt helyiségekben, beleértve a sípályákat is. A parlamentben a képviselőknek mondott beszédében a kormányfő kijelentette, hogy a válságstáb egészségügyi részének javaslata szerint a téli szünidő december 20-án kezdődne és január 10-én érne véget. Ezen a héten nem sikerült ülést tartanunk a válságstábbal, de folyamatosan egyeztetünk és nyíltan beszélünk – tette hozzá Brnabić.

védettségi igazolás
védettségi igazolások
védettségi igazolvány
Ana Brnabić

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.