Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kiterjeszthetik 24 órára a védettségi igazolások használatát

2021.11.26
09:05
2021.11.26
09:19
Forrás
Szerbiai RTV
A válságstáb a védettségi igazolványok 24 órás használatát kéri.

Ana Brnabić kormányfő kijelentette, hogy a járványhelyzet jelenleg sokkal jobb, mint az előző időszakban, majd hozzátette, hogy szerdán egyeztetett a válságstáb egészségügyi részének tagjaival. Elmondása szerint a válságstáb egészségügyi szakemberei a védettségi igazolványok 24 órás használatra való meghosszabbítását kérik zárt helyiségekben, beleértve a sípályákat is. A parlamentben a képviselőknek mondott beszédében a kormányfő kijelentette, hogy a válságstáb egészségügyi részének javaslata szerint a téli szünidő december 20-án kezdődne és január 10-én érne véget. Ezen a héten nem sikerült ülést tartanunk a válságstábbal, de folyamatosan egyeztetünk és nyíltan beszélünk – tette hozzá Brnabić.

védettségi igazolás
védettségi igazolások
védettségi igazolvány
Ana Brnabić

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 17:56

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.
15:47, Frissítve: 17:37

Elstartolt a 19. Vajdasági Szabadegyetem

130 vajdasági és Kárpát-medencei fiatal érkezett a kishegyesi Kátai tanyára, ahol a héten őket is érintő gazdasági, politikai és társadalmi témákról hallhatnak előadásokat.

Népszerű