Ugrás a tartalomra
Pixabay/Myriams-Fotos

Kitüntették Magyarországot az üldözött keresztények segítéséért

2018-09-14
10:57
2018-09-14
16:51
Forrás
MTI
Azbej Tristan Washingtonban vette át egy amerikai elemzőintézet díját.

Az üldözött keresztények segítéséért Kereszt Népe díjjal tüntette ki Magyarországot, illetve - ahogyan a laudációban elhangzott - a magyar nemzetet a néhai Ronald Reagan elnök ösztökélésére megalakult Biztonságpolitikai Központ nevű amerikai elemzőintézet. A csütörtökön Washingtonban rendezett gálavacsorán Gregg Mitchell, a Nemzetközi Vallásszabadság Kerekasztal nevű ernyőszervezet társelnöke a laudációban kiemelte Orbán Viktor magyar miniszterelnök bátorságát és a magyar kormány tettrekészségét az üldöztetést szenvedő keresztények megsegítése érdekében. A kitüntetést Azbej Tristan, a miniszterelnökség üldözött keresztényekkel foglalkozó államtitkárságának vezetője vette át.

Magyarország
Kereszt Népe-díj
Azbej Tristan

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.