Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rácz László

Kombinált oktatási modell szerint járnak majd a felsősök iskolába

2022.01.20
12:05
2022.01.20
20:22
Forrás
Közlemény
Az általános iskolák alsós osztályai hétfőt követően is tantermi oktatásban vesznek részt Szerbiában - ezt a döntést hozta az illetékes munkacsoport. A felsősök ezzel szemben már kombinált oktatásban vesznek részt, tehát felváltva járnak iskolába.

A középiskolások is a kombinált modellt követik majd. Branko Ružić oktatási miniszter szerint ez a legjobb döntés a diákok és a tanügyi dolgozók szempontjából. A közlemény szerint az iskolában való tartózkodás ideje alatt, az udvart is beleértve, kötelező a maszk viselése a diákoknak, a dolgozóknak és minden más személynek is. Az illetékesek közlése szerint január 12-e és 19-e között a 6 és 18 éves kor közé eső iskolaköteles gyerekek közül 3074 volt koronavírusos az országban. 

Branko Ružić
oktatás
online
online oktatás
távoktatás
kombinált
kombinált oktatás
kombinált oktatási modell
jelenléti oktatás

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű