Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Komolyabb várakozási idővel kell számolni a határátkelőhelyeken

2021.10.23
09:51
Forrás
Pannon RTV
Szerbia felől Magyarország felé a horgosi autópálya-átkelőn van a leghosszabb várakozás, majdnem 4 óra, de a közúti átkelőn és Kelebiánál is egy, illetve másfél órát kell várniuk az autósoknak.

A belépő forgalom ugyancsak fokozott. Röszkénél a nagy- és a közúti határátkelőn, valamint Tompánál is egy órát kell várni, Ásotthalomnál pedig 40 percet, írják a legnagyobb közösségi oldal határfigyelő csoportjaiban.

Alternatív útvonalként a kisebb határátkelőhelyeket érdemes választani, mint amilyen a Gyála-Tiszasziget, ahol a várakozási idő még nem haladja meg a 15 percet. Útnak indulás előtt érdemes tájékozódni. Vezessenek óvatosan és körültekintően!

határ
szerb-magyar
határátkelő
Horgos

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű