Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Kon: Szerbia egy nagy kórház

2020-11-29
11:38
Forrás
Szerbiai RTV
Egyre több gócpont alakul ki az országban.

Szerbia egy nagy kórház, hiszen már minden településen vannak betegek, és mindenhol vagy állandó, vagy ideiglenes járványkórházat alakítottak ki - jelentette ki dr. Predrag Kon járványügyi szakértő a Szerbiai RTV műsorában.

Közölte, korábban Belgrádban regisztrálták a legtöbb fertőzöttet, ám egyre több gócpont alakul ki, és már senki nem érezheti úgy, hogy biztonságban van.

Az elmúlt éjszaka 38 pácienst vizsgáltak meg a belgrádi Charlie Chaplin utcában található Covid-rendelőben, a zimonyiban pedig 82-t. Napközben több mint 500 személy érkezik hozzájuk az első vizsgálatokra.

Predrag Kon
koronavírus
Szerbia
fertőzés

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 12:19

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.