Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Konfliktuskezelés az óvodában

2019-05-11
16:15
2019-05-11
17:45
Forrás
Pannon RTV
13 óvodapedagógus vett részt ma a Fejlesztő tréning - konfliktuskezelés, kommunikáció az oktatásban elnevezésű ingyenes, a Vajdasági Pedagógiai Intézet által akkreditált egynapos továbbképzésen.

A szabadkai VM4K-ban megrendezett eseményen az elméleti oktatás mellett Grezsa Ferenc pszichiáter, a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem tanszékvezetője helyzetgyakorlatokkal is készült az érdeklődőknek.

Grezsa Ferenc, tanszékvezető, Károli Gáspár Református Egyetem: „A konfliktusok olyan helyzetek, amik amikor átéljük őket érzelmileg megterhelőek. Ugyanakkor egy lehetőséget nyújtanak számunkra, sőt a konfliktusban résztvevő minden szereplő számára, hogy megújítsák a kapcsolatukat. Tehát nemcsak terhet, hanem lehetőséget is jelentenek.”

Grezsa Ferenc
VM4K

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.