Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Könnyebben eljuthatnak a bogarasi gazdák Tóthfaluba

2020-11-26
14:09
2020-11-26
17:21
Forrás
Pannon RTV
Zúzott kővel öntik le a Bogarast Tóthfaluval összekötő útszakaszt.

A beruházás a bogarasi helyi közösség és Zenta önkormányzatának közös terve alapján készül. Az útfelújítás szerdán kezdődött, és várhatóan már a hét végén befejezik azt. A munkálatokat Cipó Igor, polgármesteri tanácsos és Pósa Tamás, a bogarasi helyi közösség elnöke is megtekintette ma délelőtt.

Pósa Tamás, tanácselnök, Bogaras HK: „Azért esett erre az útszakaszra a választás, mert a bogarasi gazdáknak ez a legközelebbi út, ahol a terményeiket el tudják juttatni a tóthfalusi gabonatározóba. El szeretném még mondani, hogy a bogarasi helyi közösség és az önkormányzat a következő évben is tervez hasonló projektet. A tanyavilágot részesítjük előnyben a darált kővel való feltöltésnél, de a falu területén is lesznek darált kövezések.”

Bogaras
Tóthfalu
Pósa Tamás
útfelújítás

Most

16:26, Frissítve: 16:38

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.