Ugrás a tartalomra
Pixabay/esudroff

Koronavírus-fertőzzésel született csecsemő életéért küzdenek

2021.04.16
17:17
2021.04.16
21:07
Forrás
Szerbiai RTV
Küzdenek a kragujevaci Egyetemi Klinikai Központ orvosai annak az újszülöttnek az életéért, aki egy hete koronavírus-fertőzéssel született.

A baba jelenleg lélegeztetőgépen van az intézmény intenzív osztályán. Dr. Dragana Savić elmondta, az újszülött folyamatosan kezelést kap, de állapota még nem stabil. Hozzátette, az édesanya csak akkor tudta meg, hogy fertőzött, amikor a szülészetre ért, és elvégezték az antigéntesztet. A szülés után hazaengedték, mivel jól van és tünetmentes.

koronavírus-fertőzött
koronavírus-áldozat
csecsemő
Kragujevac

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.