Ugrás a tartalomra
Pixabay/esudroff/illusztráció

Koronavírus-fertőzzésel született csecsemő életéért küzdenek

2021.04.16
17:17
2021.04.16
21:07
Forrás
Szerbiai RTV
Küzdenek a kragujevaci Egyetemi Klinikai Központ orvosai annak az újszülöttnek az életéért, aki egy hete koronavírus-fertőzéssel született.

A baba jelenleg lélegeztetőgépen van az intézmény intenzív osztályán. Dr. Dragana Savić elmondta, az újszülött folyamatosan kezelést kap, de állapota még nem stabil. Hozzátette, az édesanya csak akkor tudta meg, hogy fertőzött, amikor a szülészetre ért, és elvégezték az antigéntesztet. A szülés után hazaengedték, mivel jól van és tünetmentes.

koronavírus-fertőzött
koronavírus-áldozat
csecsemő
Kragujevac

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.