Ugrás a tartalomra
Pixabay

Koronavírus Szerbia: 68 új fertőzött, 337 személyt ápolnak kórházban

2020-09-20
15:59
Forrás
covid19.rs
68 új koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak az elmúlt egy napban Szerbiában, egy személy pedig elhunyt a kór szövődményeinek következtében - írja a covid19.rs.

Ugyanakkor azonban csaknem fele annyi tesztet végeztek el, mint tegnap, összesen 3 175 mintát vettek. Lélegeztetőgépen 25 személy van, vagyis kettővel több, mint tegnap. Kórházban jelenleg 337 személyt ápolnak. A vírus szerbiai megjelenése óta összesen 32 908 pozitív esetet regisztráltak, 741-en pedig elhunytak a betegségben. Eddig 1 072 801 tesztet végeztek el az országban. A halálozási arány 2,25%. 

koronavírus
koronavírus-áldozat
Szerbia
koronavírus-járvány

Most

12:42

Virágba borult a magyarkanizsai piac

Sokféle virág volt kapható, de a halottak napjára és a mindenszentekre való tekintettel főként krizantémot és koszorúkat lehetett vásárolni. Emellett az árusok mécsesek sokaságával is várták a vásárlókat.
12:28

Aktuális koronavírus-helyzet Szerbiában

Növekedett a koronavírussal fertőzöttek száma az Észak-Bácskai Körzetben, számolt be az aktuális járványügyi helyzetről dr. Nebojša Bohucki csütörtök délelőtt, azonban a helyzetet elfogadhatónak ítélte meg.
11:31

Késes támadás Nizzában

Egyelőre nagyon keveset tudni a történtekről, a Reuters hírügynökség szerint még zajlik a rendőrségi akció a városban. Cikkünk frissül!

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.