Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Koronavírus Szerbia: Továbbra is sok a halott és a kórházban kezelt

2021.10.12
15:34
2021.10.12
19:20
Forrás
covid.19.rs
Egy 26 éves kismama is életét vesztette.

Ismét a hétezerhez közelít a napi koronavírussal fertőzöttek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában 53 beteg hunyt el a fertőzés szövődményeiben, ezzel összesen 8841-re emelkedett a halottak száma. A 23 660 tesztből pedig összesen 6930 lett pozitív. A kórházakban 6591 fertőzöttet kezelnek, ebből 269-en szorulnak lélegeztetőgépre.

Egy 26 éves kismama hunyt el két nappal ezelőtt a belgrádi Karaburma covid-kórházban - erősítette meg ma a hírt dr. Ivo Udovičić. Az egészségügyi intézmény vezetője hozzátette, a terhes nőt súlyos állapotban szállították kórházba, koronavírus-fertőzéssel.

Azonnal intubálták és lélegeztetőgépre kapcsolták, azonban az életét már nem tudták megmenteni. A fiatal nő egyébként nem volt beoltva.

koronavírus
elhunyt
kismama
fertőzött

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.