Ugrás a tartalomra
FoNet/Xinhua

Koronavírus - Újabb 8 személy hunyt el Szerbiában

2020-07-04
15:32
Forrás
covid19.rs, blic.rs
8 újabb személy életét vesztette a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában, és az elmúlt 24 órában 325 újabb fertőzöttet regisztráltak az országban - ez derül ki a hivatalos adatokból.

Amennyiben az elmúlt két napot nézzük, 19-en vesztették életüket, a járvány kezdete óta pedig összesen 306-an. 86 személy jelenleg is kritikus állapotban van, őket lélegeztetőgépen kezelik.

Az aktív, jelenleg is fertőzött személyek száma bőven 2000 felett van. Az elmúlt 24 órában több mint 7400 tesztet végeztek el, ebből lett pozitív 325.

Országos szinten már 10 városban vagy községben van rendkívüli állapot érvényben, itt különböző szabályozásokkal igyekeznek elejét venni a vírus terjedésének.

koronavírus
Szerbia
elhunyt
fertőzött

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.