Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Köszönőlevél a Pannon RTV-nek és az SZMR-nek a Vöröskereszttől

2019-09-19
19:30
2019-09-19
21:04
Forrás
Pannon RTV
Köszönőlevelet kapott a Pannon RTV és a Szabadkai Magyar Rádió a Szabadkai Vöröskereszttől.

A szervezet a szolidaritás hete alkalmából osztotta ki az elismeréseket a donátoroknak, valamint a média azon képviselőinek, akik segítették a munkájukat. A Szabadkai Vöröskereszt őszi programja sikeresnek mondható, hiszen 59 szegény sorsú gyermek iskolakezdését támogatták. Füzeteket és írószereket gyűjtöttek számukra a könyvesboltokon és a papírkereskedéseken keresztül. A szervezet 19-20 tonna ruhát oszt ki évente, és a támogatók segítségével 25 gyerek nyaralását biztosították idén. A Szabadkai Vöröskereszt Vajdaságban az első, Szerbiában pedig a harmadik helyen áll az akciók és a segítségnyújtás terén.

Szabadka
Vöröskereszt
Pannon RTV
Szabadkai Magyar Rádió

Most

17:41

Montenegrói kormányfő: Nincs harag

Nincs harag, amikor a nemzeti egészség kérdéséről van szó - jelentette ki Duško Marković annak kapcsán, hogy a Montenegro Airlines repülői nem szállhatnak le a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren.
16:29, Frissítve: 17:34

Hamarosan beérik a levendula

Egyre többen foglalkoznak levendulával Magyarkanizsán és környékén, annak ellenére, hogy vidékünkön nem őshonos növényről van szó.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.