Ugrás a tartalomra
Pixabay/Aymanejed

Kötelesek kiadni a kért dokumentumokat a szerbiai kataszterekben

2019-04-15
12:34
2019-04-15
12:39
Forrás
rgz
Mától kötelesek kiadni a kért dokumentumokat a szerbiai kataszterekben. A kormány minimális munkavégzésről szóló utasítása ugyanis mától érvényes a gyakorlatban.

Eszerint az Ingatlan Kataszteri Szolgálatban dolgozóknak át kell venniük és ki kell adniuk a benyújtott és kikért papírokat, az ügyfeleknek pedig nem tilthatják meg, hogy belépjenek az épületbe. A munkások sztrájkja ennek ellenére hivatalosan folytatódik.

A kataszterekben már tavaly év vége óta tart a munkabeszüntetés, elsősorban az alacsony bérek miatt. Több mint 100 szerbiai intézetben álltak le akkor a munkával, jelentősen nehezítve az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézést az országban.

kataszter

Most

21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.