Ugrás a tartalomra
Tanjug

A közbérek és a nyugdíjak emelését ősztől tárgyalják újra

2017.07.06
12:49
2017.10.04
12:02
Ősszel folytathatnak megbeszéléseket a szerbiai közbérek és a nyugdíjak emeléséről - jelentette ki James Roaf.

Ősszel folytathatnak megbeszéléseket a szerbiai közbérek és a nyugdíjak emeléséről – mondta a Belgrádban tartózkodó James Roaf. A Nemzetközi Valutaalap szerbiai küldöttségvezetője kifejtette, hogy a témáról majd a jelenlegi készenléti hitel feltételeinek felülvizsgálatakor, a nyolcadik revízió alkalmával tárgyalnak.

Hozzátette, úgy véli, hogy a fizetés- és nyugdíjemelés mértékének nem kellene nagyobbnak lennie, mint az elért gazdasági növekedés. Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Szerbia esetleg nem fog újabb készenléti hitelkeretet igényelni, miután a mostanit lezárta, Roaf azt mondta, ezt a szerb kormány dolga eldönteni, de az IMF kész támogatást nyújtani Szerbiának. (Beta

bérek
fizetésemelés

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.