Ugrás a tartalomra

Közeledik a téli gumik idénye!

2012-10-08
20:15
November 1-től kötelező lesz a négy téli gumi használata a járműveken
November 1-től kötelező lesz a négy téli gumi használata a járműveken. Április 1-ig nem vehetők le az új gumiabroncsok. Azok, akik mindeddig nem szerezték be a téli felszerelést, most drágábban vásárolhatják azt meg. A biztonságos közlekedést azonban semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyniuk az autósoknak - figyelmeztet a közlekedési rendőrség.
téli
gumi
csere

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.