Ugrás a tartalomra
pixabay/coyot

Középiskolákat vonnak össze Törökkanizsán és Apatinban

2018-09-18
08:23
2018-09-18
08:32
Forrás
021.rs, Vajdaság Ma
Mindkettő településen két tanintézményt egyesítenek a vajdasági középiskolai hálózat optimalizálása érdekében.

Az apatini Nikola Tesla Gimnázium és az Építőipari és Faipari Szakközépiskola a jövőben a Nikola Tesla Gimnázium és Szakiskola nevet viseli majd. A Törökkanizsai Gimnáziumot és a Dositej Obradović Középiskolát szintén összevonják. A két oktatási intézmény a Dositej Obradović Gimnázium és Szakiskola nevet fogja viselni az összeolvadást követően. A fent említett iskolák összevonásáról szóló rendelet a tartományi képviselőház mai ülésén kerül a képviselők elé.

középiskola
Törökkanizsa
Apatin
összevonás

Most

07:29

Nyert a TSC a Voždovac ellen

Idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a TSC a szerb Szuperligában: az észak-bácskai együttes a szerb fővárosban 2:1-re nyert a Voždovac ellen.
22:23

Györe elődöntős Umagban

Györe László bejutott az 586 140 euró összdíjazású umagi, 250-es tenisztorna elődöntőjébe, miután 162 percnyi küzdelem után 6:4, 6:7 (6-8), 6:3 arányban nyert az argentin Leonardo Mayer ellen.
22:15

Brit tankhajót foglalt le Irán

Újabb incidens történt a világ egyik legfontosabb vízi útján, a Perzsa-öböl bejáratát jelentő Hormuzi-szorosban, amelyen keresztül a Közel-Kelet olajforgalmának jelentős része bonyolódik.
20:31

Magasabb lesz az alma ára?

A szélsőséges időjárás miatt idén várhatóan 450 ezer tonna lesz az almatermés Magyarországon, amely a tavalyi mennyiség fele, ezért az átlagosnál magasabb árakra lehet számítani.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.