Ugrás a tartalomra
Báni palota

A középiskolások utazási költségeit is támogatja a tartományi kormány

2018-02-13
07:22
Forrás
Oktatási Titikárság
A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság új pályázatokat hirdetett meg, melyek összértéke 205 millió dinár.

Az első kiírás keretében 182 millió dinárral támogatják a vajdaság területén naponta ingázó középiskolások utazási költségeit. További öt pályázat keretében pedig 23 millió dinárt különítettek el az oktatás minőségének fejlesztését célzó programokra. 

A felhívásra a tartományi községek március kilencedikéig pályázhatnak.

A teljes pályázati dokumentáció, valamint az összes tudnivaló letölthető a Titkárság www.puma.vojvodina.gov.rs weboldalán, vagy személyesen átvehetők a Titkárságon. 

tartomány
oktatási titkárság
pályázat

Most

18:47, Frissítve: 19:50

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.