Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közgazdaság és marketing az oktatásban – mit, mikor, hogyan?

2022.12.10
15:17
2022.12.10
16:28
Forrás
Pannon RTV
Egynapos ingyenes pedagógus-továbbképzést szervezett a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.

A Közgazdaság és marketing az oktatásban – mit, mikor, hogyan? című szemináriumra általános és középiskolai tanárok is jelentkezhettek. Az előadásokat Muhi B. Béla egyetemi tanár tartotta.

Kosányi Tamás, szakmai referens, VM4K: „Több pontos szemináriumról van szó, egyúttal pedig közgazdasági és marketing az oktatásban. Úgy gondolom egy elég érdekes téma és nem sűrűn foglalkoznak azzal, hogy ezt a két tudományterületet és a vállalkozástant is hogyan kell bevinni az oktatásba, valamint milyen módon lehet prezentálni a különböző korú gyermekek számára. Erre vállalkozott Muhi Béla egyetemi tanár.”

VM4K
Kosányi Tamás
Muhi B. Béla

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 17:23

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.

Népszerű