Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Közlekedjünk felelősségteljesen!

2020.01.13
07:00
2020.01.13
10:13
Forrás
Pannon RTV
Több helyen ónos eső esett Vajdaság északi részén, egyebek között Szabadkán is.

A járdák, utak csúszósak, így aki bármilyen módon részt vesz a közlekedésben tegye azt fokozott óvatossággal. A látótávolság 100 méter alá csökkent. A köd Vajdaság legtöbb útján is megnehezíti a közlekedést. Több repülőjáratot is törölni kellett. A Szerbiai Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti az autósokat, ugyanis a köd miatt csúszóssá válhatnak az utak. Ajánlásuk szerint aki hosszabb útra indul, az 10 és 16 óra között közlekedjen.

ónos eső
út
csúszós
közlekedés

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.