Ugrás a tartalomra
orvosnő tanítja fogat mosni az ovisokat
Pannon RTV

Közös fogmosásra invitálták az ovisokat

2018-05-14
12:14
2018-05-14
12:21
Forrás
Pannon RTV
A 18. fog- és szájápolás hete alkalmából a magyarkanizsai Egészségház közös fogmosásra invitálta a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény óvodásait.

Az „Egészséges fogak, egészséges családban” elnevezésű rendezvényen mintegy 215 gyerek vett részt a két magyarkanizsai intézményben. Az eseményen dr. Nagy Katalin gyermekfogász tartott előadást a helyes fogmosásról, majd az ovisok a gyakorlatban is kipróbálhatták a tanultakat. A rendezvény célja, hogy a gyerekekben már kis korban tudatosítsák a fogápolás fontosságát.

orvosnő tart előadást
fogmosás
szájápolás hete
Magyarkanizsa
óvoda

Most

22:29

Megrengett a Mars

Az űrkutatás történelmében először rögzített marsrengést a NASA Inshight nevű űrszondája a Mars felszínén. Ez volt az első alkalom, hogy egy másik bolygó rengését rögzíthették a tudósok.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.