Ugrás a tartalomra
Magyar Rendőrség címke

Közreműködnek a magyar rendőrök Szerbia határőrizetében

2019-04-02
18:08
Forrás
MTI
Továbbra is közreműködnek magyar rendőrök Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetében.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye harminc rendőr a macedón, tizenöt a szerb rendvédelmi szerv irányítása, felügyelete mellett teljesít majd szolgálatot. A magyar rendőrök fő feladatként járőrszolgálatot látnak el a két országban a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, illetve közreműködnek az embercsempészek és az illegális bevándorlók előállításában. Mindkét kontingens terepjáró gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel és hőkamerákkal is támogatja az érintett határszakasz védelmét.

Szerbia
Magyarország
határőrizet

Most

07:21, Frissítve: 09:39

Magyarország: 23 új fertőzött, 4 halott

Újabb 23 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Az aktív fertőzöttek száma 1311 főre csökkent.
06:52, Frissítve: 06:58

Elhalasztották a SpaceX kilövését

A rossz időjárás miatt mégsem indították útnak szerdán a floridai űrállomásról a SpaceX magánvállalat űrhajóját, amely amerikai asztronautákat szállítana a Nemzetközi Űrállomásra.
22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.