Ugrás a tartalomra
Magyar Rendőrség címke

Közreműködnek a magyar rendőrök Szerbia határőrizetében

2019-04-02
18:08
Forrás
MTI
Továbbra is közreműködnek magyar rendőrök Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetében.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye harminc rendőr a macedón, tizenöt a szerb rendvédelmi szerv irányítása, felügyelete mellett teljesít majd szolgálatot. A magyar rendőrök fő feladatként járőrszolgálatot látnak el a két országban a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, illetve közreműködnek az embercsempészek és az illegális bevándorlók előállításában. Mindkét kontingens terepjáró gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel és hőkamerákkal is támogatja az érintett határszakasz védelmét.

Szerbia
Magyarország
határőrizet

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.