Ugrás a tartalomra

Közügyek! Kezdünk!

2020.09.21
15:55
2020.09.21
21:24
Forrás
Pannon RTV
Újraindul a fél 6-os Híradó után a Pannon Televízió élő hírháttérműsora, a Közügyek.
Pannon RTV

 Ismét közérdekű témákkal, politikai és gazdasági kérdésekkel, valamint színes és izgalmas tartalmakkal várják a nézőket hétköznaponként kollégáink.

Bíró Tamara, a Közügyek mai segédszerkesztője az esti bejátszásokat ellenőrzi. Az anyagok adásba kerülését pontos és precíz munka előzi meg.

Bíró Tamara, segédszerkesztő, Közügyek: „A segédszerkesztő igaz, hogy nem a kamera előtt áll ezekben a pillanatokban, amikor elkezdődik a műsor, de igazán fontos szerepet tölt be. A vágóknál vagyok, és az egész napi munkát felügyelem, tehát figyelem, hogy érkeznek az anyagok a tudósítóktól, illetve itt vannak a riporterek is, akik terepen forgattak, és jöttek vissza a szerkesztőségbe vágni.”

Pannon RTV

A Közügyekben a szabadkai kollégák mellett a tudósítók munkája is kiemelt szerepet tölt be. Nekik köszönhető, hogy egyebek mellett Vajdaság minden részéről jelennek meg témák a műsorban.

Juhász Gábor, felelősszerkesztő, Közügyek: „A mai műsorban dr. Pásztor Bálint, a szabadkai VKT elnöke lesz a vendégünk, akivel az itteni fejlesztésekről fogunk beszélgetni. Lesz egy átfogó anyagunk a koronavírusról, a legújabb tudnivalókról, beszélgetünk turisztikai szakemberrel, arról, hogy milyen kieséseket okozott a vajdasági és a szerbiai turizmusban a koronavírus-járvány, illetve a Hét Nap új vezetősége, az új főszerkesztő, illetve az igazgató is itt lesz nálunk a stúdióban. Mindenféleképpen olyan témákkal fogunk foglalkozni, amelyek az emberek mindennapjait érinti és érdekli őket.”

Pannon RTV

Farkas Athéne, a Közügyek egyik szerkesztője és műsorvezetője elmondta, már nagyon izgatott és várja a mai műsort.

Farkas Athéne, szerkesztő-műsorvezető, Közügyek: „Már hetekkel ezelőtt elkezdtünk a témákon gondolkodni, természetesen a napi aktualitások ezeket felülírhatják, de nagyon sok olyan dolog történt velünk a nyár folyamán, illetve az elmúlt időszakban, amíg nem volt hírháttérműsorunk, amelyek most így, hogy elindul végre a Közügyek újra, megérdemlik, hogy feldolgozzuk őket most is.”

Pannon RTV

A Közügyekben továbbra is helyet kap kül- és belpolitika, az önkormányzati történések, a közvállalatok tevékenységei, a gazdaságfejlesztés, a családtámogatások, az oktatás, a pályázatok, a rendezvények, a színházi előadások és más kulturális események, valamint a sport is.

Kozma Zoltán, műsorigazgató, Pannon RTV: „Azt szeretnénk, ha az emberekhez ezek a fontos információk és hírek, amik itt vannak körülöttünk és folyamatosan érintik életünket, a mindennapjainkat, ezeket közelebb hozzuk az emberekhez, hogy azokat a tartalmakat, amiket megjelenítünk, ezek a tartalmak, és ezek a riportok, és ezek a beszélgetések a vajdasági magyarokról szólnának, a vajdasági magyarokhoz szólnának.”

A Híradó után ne menjenek sehova, mivel rögtön kezdődik az őszi évad első Közügyeke.

újraindul
Közügyek
Pannon Televízió
vajdasági
magyar
tudósító
közélet
politika
kultúra
sport

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.