Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Közvitára bocsátja a hivatalos nyelv- és íráshasználati stratégiájának tervezetét az MNT

2021.04.15
15:59
2021.04.15
16:09
Forrás
Közlemény
Közvitára bocsátja a Magyar Nemzeti Tanács a 2021–2026 közötti időszakra szóló hivatalos nyelv- és íráshasználati stratégiájának tervezetét.

A testület közleménye szerint számítanak minden érdeklődő közreműködésére és véleményére a dokumentum közvitáján, amelyet a Magyar Nemzeti Tanács 2021. április 15-étől 30-áig hirdet meg. Az érdekeltek észrevételeit és javaslatait a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalának postacímére vagy villámpostán az office@mnt.org.rs címre várják. A dokumentum teljes szövege a Magyar Nemzeti Tanács hivatalos honlapján, a www.mnt.org.rs címen érhető el.

MNT
közvita
stratégia
íráshasználati
Magyar Nemzeti Tanács

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.