Ugrás a tartalomra
bgazrt.hu

Kreatív rajzpályázat Magyarok a Kárpát-medencében címmel

2020.10.22
14:52
Forrás
Közlemény
Magyarok a Kárpát-medencében címmel meghirdette a középiskolások részére kreatív rajzpályázatát a Határtalanul középiskolai vetélkedősorozat szervezőbizottsága.

Pályázni a témakörben minden olyan saját készítésű rajzzal, festménnyel, fotóval, fotómontázzsal és bármely olyan technikával készült művel lehet, amelyet PDF, vagy bármely Windows alkalmazásban megnyitható formátummal rendelkezik. A fájl maximális mérete 10 MB.

A pályázat benyújtásának határideje október 31.

A pályázati feltétel, hogy a pályázó külhoni vagy magyarországi tanulói jogviszonnyal rendelkezzen.

A győztesek között értékes díjakat osztanak, egyebek mellett a fődíj egy Apple Ipad, de még 30 pályamunka részesül nyereményben.

A pályázat benyújtásának módja kizárólag elektronikus, a jatek@hatartalanul.net e-mail címre.

rajzpályázat
Magyarok a Kárpát-medencében
pályázat
Határtalanul

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.