Ugrás a tartalomra

Krkobabić: A nyugdíjasoknak kell elsőként nyugdíjemelést kapniuk

2017-09-30
10:53
2017-09-30
13:22
Forrás
Szerbiai RTV
A nyugdíjasoknak kell elsőként nyugdíjemelést kapniuk, ugyanis ők voltak azok, akik a legnagyobb terhet viselték annak érdekében, hogy az ország eljusson a költségvetési konszolidációig

– mondta a Szerbiai RTV ma reggeli műsorában Milan Krkobabić. A Szerbiai Egyesült Nyugdíjas Párt elnöke és tárcanélküli miniszter hozzátette, csak a nyugdíjak után kellene emelni a rendőrség, a katonaság, az egészségügy és a többi szektor dolgozóinak fizetését. Ez az elnök és a kormány közös döntése kell legyen, nem pedig egyes minisztereké – hangsúlyozta Krkobabić. A pártelnök arra is kitért, fontos, hogy a bérek és a nyugdíjak növekedjenek, és hogy ez a növekedés mekkora lesz, azt konszenzussal kell elérni – mondta a pártelnök.

Milan Krkobabić
Szerbiai Egyesült Nyugdíjas Párt elnöke
nyugdíjemelés

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Ma 70 éves a Palicsi Állatkert

Az 1950-ben alapított állatkert több mint 150 állatfajjal rendelkezik. A helyszín közkedvelt mind a turisták, mind a környékbeliek számára.
10:00, Frissítve: 12:48

Irány a világűr!

Fellőtték Floridából a SpaceX űrhajóját két asztronautával a fedélzetén. Kilenc év után először indultak űrhajósok a Nemzetközi Űrállomásra az Amerikai Egyesült Államokból.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.