Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kúla községben is jól halad a tömeges immunizáció

2021.04.14
15:16
2021.04.14
15:59
Forrás
Pannon RTV
Eddig 10 500-an vették fel a védőoltást.
Pannon RTV

A múlt héttől kezdve az egészségház szakemberei a környező településekre is kimennek oltani.

Pannon RTV

Veprődön például valamivel több, mint kétszázan vették fel a vakcinát - mondta el Valka Károly, Kúla alpolgármestere.

„Valószínűleg ez majd folytatódni fog a többi helységben is. A napokban majd Cservenkán, Szivácon és Lipáron is ez meg fog történni. Úgy látjuk, hogy ez jó dolog, mert így a polgárokat megmenthetjük attól, hogy be kelljen nekik jönni Kúlára, és várni. Így talán még jobban szét is oszlik az igénylők száma, és ezzel is segítjük az embereket, hogy ne kelljen utazgatniuk. Különösen az idősebbeknek ez az, ami problémát is jelenthet.”

Kúla
oltás
vakcina
koronavírus
Valka Károly

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52, Frissítve: 09:39

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.
23:10, Frissítve: 08:23

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.
22:55, Frissítve: 08:23

11 millió eurót kap Szerbia migrációs ügyekre

Szerbia aláírta az Európai Unióval azt a migráció rendezésére irányuló támogatási szerződést, amelynek második fázisában fejlesztik a befogadóközpontokat, a védelmi szolgáltatásokat és az oktatás elérhetőségét.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.