Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lakástámogatás a nagycsaládosoknak

2018-08-10
09:56
2018-08-10
10:31
Forrás
Magyar Szó
Három- és négygyermekes családok vissza nem térítendő lakásvásárlásának támogatásáról hozott határozatot a tartományi kormány csütörtöki ülésén.

A pénzt a lakáskérdés megoldására vagy a lakhatási körülmények javítására fordíthatják Vajdaság területén. A tartományi kormány összesen 63 millió dinárt fordít erre a célra a natalitást serkentő költségvetési alapból. Az eszközök odaítélése pályázat útján történik, melyet a Tartományi Demográfiai Titkárság ír majd ki. A kormányhatározat szerint azok a családok jogosultak a támogatásra, amelyekben 2018. január 1-jétől a pályázat megjelenésének napjáig születik meg a harmadik vagy negyedik gyermek.

Vajdaság Autonóm Tartomány
nagycsalád

Most

14:36, Frissítve: 14:43

Informatika az oktatásban

Nemzetközi tanácskozás sorozat kezdődött ma a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon Szabadkán. A rendezvényre a környező országokból érkeztek előadók, csaknem 80 egyetemi tanár.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.