Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Látni a fényt az alagút végén

2021.05.02
11:57
Forrás
Tanjug
Látja a fényt az alagút végén Marijan Ivanuša. Az Egészségügyi Világszervezet szerbiai irodájának igazgatója szerint ugyanakkor még mindig nem vagyunk abban a helyzetben, hogy úgy viselkedjünk, mint a járvány előtt.

A szakember úgy fogalmazott: az oltásnak köszönhetően már az év végéig normalizálódhat az élet. 2022-ben pedig ellenőrzésünk alá vonhatjuk a járványt - tette hozzá Ivanuša.

koronavírus
járvány
Marjan Ivanuša

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.