Ugrás a tartalomra

Lehet, hogy korábban kell majd bezárniuk a szórakozóhelyeknek

2020.11.09
21:36
2020.11.10
09:24
Forrás
B92
Csütörtökön ülésezik és dönt a kérdésről a szerbiai válságstáb.

A sajtó úgy tudja, egyetlen téma lesz szerbiai válságstáb ülésén a koronavírus-járvány jelenlegi helyzetével összefüggésben, mégpedig a kávézók és éjszakai klubok nyitvatartása. A legrosszabb forgatókönyv az lenne, ha bezáratnák a szórakozóhelyeket, de ennek csekély a valószínűsége. A legvalószínűbb, hogy rövidítik a munkaidőt, vagyis az éttermek és kávézók korábban zárnak majd be, mint most. Várhatóan 20 vagy 21 órakor lesz a zárás. Jelenleg 23 óráig lehetnek nyitva.

szórakozóhely
kávézó
étterem
éjszakai klub
nyitvatartás
válságstáb
Szerbia

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.
13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.