Ugrás a tartalomra

Lezárások várhatók az autópályán

2022.03.29
08:59
2022.03.29
09:05
Forrás
021.rs
Folytatódnak az autóút Újvidéktől Szabadka irányába tartó, a szőregi lehajtó felőli szakaszán található meteorológiai állomás építési munkálatai, ezért ma reggel 8:30-tól 17:30-ig az autópálya ezen része mellett a leállósáv is le lesz zárva.

Március 30-án, szerdán, ugyancsak reggel fél kilenctől délután fél hatig, hasonló munkálatok zajlanak az autópálya Kabol és Beška lehajtóinak Belgrád irányába tartó szakaszán. A munkálatokat megfelelő jelzőlámpákkal és berendezésekkel jelölik.

útlezárás
autópálya

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.